O firmă din Botoșani câștigă o lucrare de cinci milioane de euro la Iași

splaiul bahluiului iasiO firmă din Botoșani a câștigat o licitație pentru realizarea unei lucrări în construcții în valoare de cinci milioane de euro în municipiul Iași.

Este vorba de firma Victor Construct, care va reface splaiul stâng al râului Bahlui din Iași.

Societatea patronată de Victor Mihalachi a participat la licitație în asociere cu firma Eky Sam SRL Iași, adjudecându-și lucrarea pentru o sumă de 18,2 milioane de lei. Oferta de preț a firmei botoșănene a fost cea mai mică.

like facebook

Pentru derularea proiectului „Modernizarea legaturii rutiere dintre Centrul Intermodal de Transport și Gara Iași”, Primăria a organizat licitație publică la care au mai luat parte Asocierea dintre societatea comercială Con Ted Company SRL cu societatea comercială Constructii Gabap SRL, care a venit cu o ofertă de 18.8 milioane lei, Asocierea dintre societatea Conest SA și societatea Viarom Construct SA – 18.9 milioane lei, Asocierea dintre societatea Danlin SRL și firma Enviro Construct SRL – 19.1 milioane lei, Asocierea dintre firma Geiger Transilvania SRL și firma Loial Impex SRL Suceava- 20 milioane lei, dar și Asocierea dintre Geprocon SRL și firma Transmir SRL – 21.7 milioane lei.

Decizia Primăriei din Iași privind adjudecarea licitației poate fi contestată în termen de zece zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *