Trofeul festivalului Seri Melancolice a rămas în județul Botoșani. Vezi cine l-a câștigat!

sebstastian ionelTrofeul festivalului Seri Melancolice Eminesciene, ajuns anul acesta la cea de-a VI-a ediție, a rămas în județul Botoșani. Fericitul câștigător este Sebastian Ionel din Dorohoi, elevul profesorului Liviu Ciulei.

Trofeul a fost acordat pentru interpretarea piesei pe versuri de Eminecu, dorohoianul alegând pentru concursul din acest an poezia Sonet, cântată și de alți concurenți la ediția de anul acesta.

like facebookMarele premiu al festivalului are o valoare financiară de 2500 lei, Sebastian declarînd că banii câștigați îi va investi în muzică. Acesta este primul trofeu câștigat până acum de tânărul dorohoian participant la secțiunea Individual.

dinu olarasuDuminică seară, au fost acordate premii atât la secțiunea Individual, cât și la grupuri. Secțiunea Individual, categoria de vârstă 16-30 ani, a fost câștigată de botoșăneanca Alexandra Bârgoveanu, iar la prima categorie de vârstă locul I, tot la Individual, i-a revenit lui Andrei Cîșlariu din Dorohoi.

La Grupuri, locul I, la categoria de vârstă 7-15 ani, a fost câștigată de trupa Noi Doi din Dorohoi, iar la 16-30 ani de trupa Sinestezia cu solista Miruna Buză.

Seara s-a încheiat cu recitalul lui Dinu Olărașu, unul foarte bine primit de publicul aflat la restaurantul Legenda unde a avut loc seara de gală.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Arlechin, Asociatia Organizatorilor de Evenimente, cu sprijinul Primăria Botoșani, Consiliul Județean, Primăria Săveni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *