Societatea unui botoşănean, controlată de poliţişti. Vezi ce nereguli au găsit!

control politie lemnO echipă mixtă de control  formată polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice și specialiști din cadrul Comisariatul de Regim Silvic și Cinegetic Suceava a efectuat verificări, în perioada 29 iunie- 03 iulie,  la o societate comercială din municipiul  Suceava, administrată de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Botoșani, ocazie cu care, s-a stabilit faptul că, bărbatul a expediat către diverși beneficiari cantitatea totală de 3.143,74 m.c. material lemnos, fără proveniență legală, cu o valoare totală de 1.137.029,56 lei, potrivit SuceavaNews.

like facebookTotodată, acesta a întârziat să raporteze în programul online SUMAL, activitățile societăţii desfășurate cu material lemnos în luna aprilie 2015, cu un număr de 49 zile.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu două amenzi în cuantum total de 20.000 lei, retragerea acordului de distribuire și utilizare a documentelor cu regim special şi confiscarea valorică a cantității totale de 3.143,74 m.c. material lemnos, având o valoare de 1.137.029,56 lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a societății și a administratorului acesteia”, susţin poliţiştii suceveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *