Vezi topul frumuseţilor ţinute secrete de primari, fiicele lor!

nazare madalina1Unii primari din judeţul Botoşani au parte de familii frumoase ce se adaugă realizărilor profesionale. Au parte de fiice ce au crescut şi au ajuns demne de concursuri de frumuseţe. Fără a face un top cu locuri trecem în revistă câteva dintre fetele cu care se mândresc aleşii locali.

like facebookSpre exemplu Mădălina Nazare, fiica primarului comune Conceşti, are 18 ani şi jumătate, este absolventă a şcolii generale Leon Dănăilă din Darabani şi în prezent învaţă la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare din Suceava la profilul matematică informatică.

După terminarea liceului şi-a propus să meargă la Cluj unde vrea să urmeze cursurile universităţii Babeş-Bolyai, facultatea de Bussiness, specializarea Administrarea Afacerilor.

monalisa puruhniucMonalis Puruhniuc, fiica primarului comunei Truşeşti, are 19 ani şi este studentă la Univeristatea Politehnică din Bucureşti, după ce a absolvit Colegiul AT Laurian din Botoşani.

Are o pasiune specială, aleargă la maratoane în scorupuri caritabile, pentru sprijinirea bolnavilor de cancer, după ce şi tatăl său a avut probleme de sănătate.

Fiica unui primar din Botoşani aleargă 64 de kilometri pentru a ajuta bolnavii de cancer

 

 

Adriana Chelariu, fiica primarului comunei Pomârla,are 17 ani, şi este elevă a Colegiului Naţional Mihai Eminescu în clasa a X-a.

alexandra chelariu fiica primar

Ana Maria Mircea, este mezina familiei primarului comunei Manoleasa. La 26 de ani are deja întemeiată o familie fiind şi mamă.

ana maria mircea

 

În top mai intră şi Diana Stredie, fiica primarului comunei Cristineşti.

diana stredie

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *