Bărbat salvat din ştreang de vecina sa

barbat targa ambulanta upu botosaniCaz incredibil înregistrat joi în comuna Şendriceni unde localnicii cu sprijinul cadrelor medicale de pe ambulanţă au reuşit să salveze din ştreag viaţa unui sătean de 41 de ani.

like facebookAcest caz parcă este tras la indigo după o situaţie înregistrată în luna martie când un tânăr de 25 de ani a fost de asemenea salvat de la spânzurătoare, dar care însă, a decedat mai apoi pe patul de spital, după trei săptămâni de agonie.

Potrivit poliţiştilor viaţa bărbatului a depins de reacţia Simonei D. de 34 de ani, femeia care l-a găsit pe Ioan Radu H. atârnând de creanga unui copac din grădină şi de rapiditatea Ambulanţei.

Poliţiştii spun că apelul 112 a fost primit în jurul orelor 18.34, când o voce feminină, extrem de speriată a anuntat că vecinul său s-a spânzurat în grădina casei. Femeia a avut curajul, aşa cum a putut, să-i reteze ştreangul şi la coborât pe pământ. Salvatorii de pe ambulanţă au reuşit să-l readucă la viaţă şi l-au transportat de urgenţă la spital. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul locuieşte în aceeaşi casă cu fiul, soţia fiind plecată la muncă în străinătate. Joi, pe fondul consumului de alcool şi a unor probleme familiale acesta a decis să încheie socotelile cu viaţa. La spital acesta a fost diagnosticat cu etilism acut şi tentativă de suicid prin spânzurare. „Lucrătorii Postului de Poliţie Şendriceni au luat măsura consilierii persoanei în cauză”, a declarat pentruOpinia de Dorohoi, comisarul şef Ioan Sîsîiac, adjunctul şefului Poliţiei Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *