Femeie torturată de soţ în timp ce îşi apăra pruncul

femeie batutaO femeie de 38 de ani a ajuns, marţi, la spital, după ce a fost tăiată de soţul ei cu o seceră în timp ce îşi apăra copilul. Femeia, din comuna Mileanca a fost diagnosticată cu o plagă tăiată la patru degete de la o mână.

like facebook Cazul a îngrozit cadrele medicale şi poliţiştii sosiţi la faţa locului, întrucât M.O. a declarat că a suferit plaga în timp ce-şi apăra pruncul de violenţa soţului. Mai exact femeia a declarat că a prins cu mâna ei secera de tăiş întrucât soţul a vrut să-l lovească pe copil cu unealta.

Poliţiştii Secţiei Rurale Darabani au confirmat faptul că femeia a fost găsită cu o plagă urâtă la o palmă iar copilul avea şi el traumatisme datorate unei agresiuni. În plus, în casă era soţul „turbat” care a continuat să facă scandal şi după sosirea Poliţiei. Şi copilul avea urme de sânge pe corp însă se presupune că acesta provenea de la plaga mamei.

„Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi noi am deschis dosar penal şi facem cercetări”, a precizat comisarul Cătălin Prelipceanu, şeful Secţiei Rurale Darabani. Cadrele medicale de la Spitalul Dorohoi spun că degetele cu au fost amputate în urma tăieturii ci doar au suferit traumatisme grave.

Sursa:OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *