FOTO Bărbat găsit mort în casă după şapte zile

Miercuri dimineaţă poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel 112 despre faptul că într-un bloc de garsoniere de pe Aleea Criva din oraşul Dorohoi persistă un miros greu de suportat, iar proprietarul locuinţei din care iese mirosul nu răspunde la uşă.

pompieri om mort in casalike facebookUn echipaj al Poliţiei Dorohoi a ajuns şi după primele verificări s-a stabilit că în apartament zace fără viaţă Mihai G. de 58 de ani. După toate aparenţele bărbatul, care a fost găsit decedat pe patul din cameră, era decedat de cel puţin o săptămână. Corpul acestuia era intrat în putrefacţie şi era complet negru. Anchetatorii cu experienţă au presupus, fără însă a avea vreo confirmare oficială de la legişti, că decesul s-a datorat unui stop cardio respirator.

„De regulă corpul persoanelor decedate din cauza unor afecţiuni ale inimii capătă o culoare neagră. Aşteptăm însă Medicina legală şi vom stabili cu exactitate cauzele acestei morţi suspecte”, a precizat unul dintre anchetatori. Întrucât aerul din apartament era insuportabil poliţiştii au solicitat în sprijin un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi. Pompierii au venit echipaţi cu tuburi de oxigen şi aşteptat să ridice cadavrul care urma să fie preluat de maşina Medicinii Legale.

Şi criminaliştii Poliţiei Dorohoi şi-au luat măsuri speciale de protecţie pentru a efectua cercetările la faţa locului. Procedurile de intervenţie sunt cu totul şi cu totul speciale în astfel de cazuri întrucât lucrătorii pot contacta afecţiuni grave. Bărbatul locuia singur, mai obişnuia să consume alcool însă apropiaţii nu-l ştiau cu afecţiuni medicale. El era de profesie croitor şi avea în Dorohoi un atelier unde mai câştiga un ban.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *