Leo Grozavu, înainte de debutul în Europa League: Fotbalul românesc este peste cel georgian

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani speră într-un debut pozitiv în Europa League şi face apel la spectatori.

like facebook Leo Grozavu s-a declarat încântat de faptul că biletele pentru meciul de joi sunt la mare căutare spunând în acelaşi timp că este cea mai mare provocare pe care a întâlnit-o până acum în cariera sa.

Tehnicianul a rămas cu picioarele pe pământ menţionând că adversarii sunt o echipă bună, chiar dacă şi ei sunt debutanţi în cupele europene.

„Sunt în faţa cea mai mari provocări, până în momentul de faţă, sper să mai am multe asemenea ocazii. Este un moment important şi pentru mine şi pentru club şi vrem să profităm de această ocazie. Vrem ca această premieră să fie cât mai frumoasă pentru noi. Faptul că se vând biletele nu poate decât să ne bucure, personal sunt suprins plăcut de acest lucru. Ca de fiecare dată ne dorim să jucăm cu tribunele pline. Sper ca acest lucru să se întâmple la cât mai multe meciuri. Vreau să avem publicul cât se poate de aproape şi fac pe această cale un apel pentru că aşa cum noi suntem în faţa unei premiere şi publicul este. Multi dintre jucători noştri sunt debutanţi şi s-ar putea să apară în anumite momente şi stângăcii, vreau ca publicul să îi încurajeze. Avem informaţii despre adversar în aşa fel încât să putem fi pregătiţi. Şi ei sunt o debutantă în competiţia europeană, dar cred că fotbalul românesc este peste cel georgian. Nu va fi o întâlnire uşoară, am urmărit acest adversar, nu întâmplător au ajuns în această competiţie. Sunt o echipă disciplinată, o echipă specifică poporului georgian, talentată şi luptătoare. Pentru băieţii noştri este o şansă extraordinară de a scoate capul în Europa şi sper că vor şti să profite.Nu cred că se pune problema să tranşăm calificarea din tur şi nici nu vreau să mă gândesc de o asemenea manieră. Sunt o echipă periculoasă, care a făcut rezultate bune în cursul campionatului, chiar şi cu echipa campioană. De cealaltă parte, cred că noi suntem singura echipă care prinde Europa de pe locul 8”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *