Femeile liberale se pregătesc de alegerile de anul viitor cu liderii centrali ai partidului

instruire femei liberale2Copreședintele Organizației Femeilor Liberale(OFL) din Botoșani, Sînziana Secrieru alături de colegele din Biroul Judeţean au participat weekend-ul trecut la un curs de instruire pentru pregătirea alegerilor susţinut de Alina Gorghiu, copreşedinte PNL şi Lucia Varga copreşedinte OFL.

like facebookCursul s-a desfăşurat sub egida “Politici liberale în sprijinul familiilor din România”. Liderii PNL  au arătat necesitatea implicării și susținerii femeii în viața politică menţionând că  „femeile liberale, prin profesionalism și dăruire, reprezintă resursa umană necesară punerii în practică a Programului de Guvernare PNL, în special a politicilor în sprijinul familiilor din România”.

instruire femei liberale1Totodată, a fost apreciată activitatea filialelor OFL din țară, Botoșaniul fiind dat drept exemplu în ceea ce privește organizarea de acțiuni ce vizează viața comunității locale.

“Susțin accederea femeii în politică deoarece numai în acest mod poate fi implicată în viața comunității locale. Dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă doamnele liberale ne dau speranța că putem promova politici care să răspundă nevoilor cu care femeile și familiilor lor se confruntă zi de zi”, a declarat Sînziana Secrieru, co-președinte OFL Botoșani.

Alături de aceasta, vicepreședintele OFL Botoșani, Mirela Saucă a susținut necesitatea pregătirii femeilor pentru activitatea politică și pentru intrarea în administrația locală și centrală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *