Bărbat găsit după şase zile de căutări! El s-a trezit într-o localitate din judeţul Iaşi şi nu-şi explică cum a ajuns acolo!

caine politist cautariUn bărbat care a dispărut de acasă în condiţii misterioase pe 22 iunie şi dat în urmărire de familie a fost găsit viu şi nevătămat sâmbătă.

like facebookBărbatul, de 70 de ani din Broscăuţi, locuieşte singur iar pe 22 iunie a ajut o ceartă în familie. După această dată localnicii nu l-au mai găsit acasă iar pe 23 au sesizat că uşa acestuia este încuiată.

Au pătruns în interior împreună cu poliţiştii din comună şi pe o masă au găsit un bilet pe care acesta a scris doar că a plecat de acasă şi că-şi iubeşte familia. Mânaţi de cele mai negre gânduri, oamenii l-au căutat prin pădurile din sat şi pe malul Jijiei iar poliţiştii au scotocit gara, autogara şi spitalele. După ce a revenit acasă bărbatul a declarat doar că-şi aduce aminte că a plecat de acasă.

El susţine că a suferit pierderi de memorie şi şi-a revenit tocmai în localitatea Larga Jijiei din judeţul Iaşi, la o stână. El nu ţine minte cum a ajuns acolo. Nu-şi aduce aminte dacă a luat trenul, vreo maşină de ocazie sau a mers pe jos. Ciobanii din judeţul Iaşi l-au îndrumat cum să ajungă înapoi în Dorohoi. Bărbatul este acum consiliat de specialişti.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *