VIDEO Peste 200 de liberali pichetează Prefectura

pichetare liberali prefectura botossani6Peste 200 de liberali s-au adunat, vineri, în faţa Prefecturii organizând o acţiune de pichetare. Membrii principalului partid de opoziţie au venit cu mai multe pancarte pe care scria diferite lozinci împotriva primului ministru şi al Guvernului.

” Jos Dottore şi plagiatorule”, ” Nu vreau să fiu reprezentat de un premier penal”, ” Ponta a furat şi se vrea scăpat”, ” Premier urmărit penal ruşinea Europei”, ” Ponta Ş-O-V-A Lua” sau ” Ponta impostorul a furat poporul”.  Liberalii au fost conduşi de liderii lor, Cătălin Flutur, Gheorghe Sorescu şi pichetare liberali prefectura botossani7Cristian Achiţei. Cei trei au urcat până în biroul subprefectului Gelu Ţigănucă şi au depus o moţiune de cenzură rugând reprezentantului Guvernului în teritoriu să o transmită structurilor centrale.

„Este o acţiune a PNL, o acţiune pe care o desfăşurăm în fiecare judeţ din ţară. Ceea ce ne dorim este să tragem un semnal de alarmă Guvernului că ceea ce s-a întâmplat în noimebri 2014 a fost lucru real, chiar dacă domnul Ponta a vrut sau nu să se întâmple ceea ce s-a întâmplat la alegeri. Vrem demisia pichetare liberali prefectura botossani8Guvernului Ponta, vrem ca Victor Ponta să plece. Moţiunea noastră de cenzură se intitulează „Demisia pentru exces de putere pentru blocarea alegerilor şi votul nu este o lozincă”. În 1989 ne-am căpătat dreptul la vot adevărat, constatăm astăzi că acest Guvern nu ne lasă să votăm. Nu putem să votăm nici în ţară, pentru că la această dată peste 16 colegii de deputaţi şi senatori care sunt vacante, consiliii judeţene decapitate, primării decapitate, iar domnul Ponta şi Guvernul său, chiar dacă sunt hotărâri judecătoreşti nu acceptă organizarea alegerilor”, a declarat Cătălin Flutur, copreşedinte PNL.

pichetare liberali prefectura botossani7pichetare liberali prefectura botossani5pichetare liberali prefectura botossani3pichetare liberali prefectura botossani2pichetare liberali prefectura botossani4pichetare liberali prefectura botossani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *