Cei mai buni tăietori cu drujba din județ au participat la un concurs organizat de Direcția Silvică

concurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica BotosaniUn nou concurs de utilizare a drujbei a avut loc, joi, la Direcția Silvică Botoșani. Întrecerea, aflată la a șasea ediție, a avut loc la Ocolul Silvic Vorona, acolo unde 16 dintre cei mai buni mânuitori de drujbe din județ s-au întrecut în șase probe.

like facebookPentru a câștiga concursul, ei au trebuie să doboare cât mai repede un copac, să îndepărteze în cel mai scurt timp crengile de pe un arbore tăiat, să schimbe contra-cronometru lanțul unei drujbe, dar și să își arate măiestria în tăiatul cu moto-fierăstrăul.

concurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica BotosaniCel mai bun mânuitor de drujbă din Direcția Silvică a fost desemnat Constantin Gîju de la Ocolul Silvic Botoșani, care va reprezenta instituția la faza națională, programată a avea loc între 17 și 19 iunie la Vâlcea.

Pe poziția a doua s-a situat Mihai Sandu, de la Ocolul Silvic Dorohoi, iar pe trei Gheorghe Pânzariu, de la Ocolul Silvic Mihai Eminescu.

Câștigătorul a primit un premiu de 3.000 de lei, al doilea de 2.000 de lei, iar al treilea de 1.000 de lei.

concurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica Botosaniconcurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica Botosaniconcurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica Botosaniconcurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica Botosaniconcurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica Botosaniconcurs de indemanare cu drujba -Directia Silvica Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *