Acțiune liberală pentru a marca Ziua internațională a copilului

actiune pnl de 1 iunie la BotosaniDe ziua internatională a copilului, consilierii județeni PNL Andreea Suhăreanu, Gabriel Alecsandru și Florin Bulgaru  au oferit cadouri copiilor din satele comunei Mihai Eminescu. Alaturi de cei trei consilieri județeni s-a aflat co-președintele Organizației Județene de Femei PNL Botoșani, Sînziana Secrieru.

Vizita neaștetată a liberalilor botoșăneni la școlile și grădinițele din satele comunei Mihai Eminescu i-a surprins plăcut atât pe copii cât și cadrele didactice.

La Stâncești, de pildă, copiii le-au cântat și le-au recitat poezii ca semn de mulțumire pentru cadourile primite. Micuții au primit cărți și dulciuri de la membrii Organizației Județene PNL Botoșani.

“Este un gest mic pe care în calitate de consilier judeţean îl fac în fiecare an pentru copii în apropierea zilei de 1 iunie, pentru că ei reprezintă viitorul țării noastre. Este important ca micuților de azi să nu le lipsească din biblioteca de acasă cărțile copilăriei pentru că toți ne-am bucurat de ele. Citind cât mai mult, copiii își dezvoltă cultura generală, își construiesc frumos universul copilăriei ”, a declarat Andreea Suhăreanu, consilier județean și președinte al Organizației Municipale de Femei PNL Botoșani.

Sânziana Secrieru, co-președinte al Organizației Județene de Femei PNL Botoșani a fost impresionată de modul în care liberalii au fost primiți de copii și cadrele didactice.

“M-au impresionat în mod deosebit copiii de la Stâncești care ne-au cântat atât de frumos și ne-au recitat poezii pentru că așa au simțit ei că ne pot mulțumi pentru cadourile primite. Gesturile lor sunt firești, sunt din suflet și avem nevoie în lumea în care trăim astăzi și de astfel de trăiri”, a spus Sânziana Secrieru, co-președintele Organizației Județene de Femei PNL Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *