Patru tineri din Botoşani, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

mascati PolitiePatru tineri din judeţul Botoşani au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri şi constituire de grup infracţional organizat. Tribunalul Iaşi a decis, miercuri seară, arestarea preventivă a Georgian Andrei Simion, Marinică Cotloană, Dan Constantin Vârlan şi Cezar Vârlan, din comuna Româneşti, care au fost ridicaţi, miercuri, în urma unor operaţiuni desfăşurate de procurorii DIICOT.

Anchetatorii au stabilit că, în luna februarie 2015, aceştia au înfiinţat mai culturi de cannabis, pe raza localităţii Româneşti, urmărind valorificarea drogurilor de risc pe piaţa ilicită din municipiul  Iaşi, precum  şi în  alte localităţi din ţară, în scopul obţinerii de foloase materiale.

like facebookÎn timpul percheziţiilor de miercuri, procurorii au descoperit opt kilograme de cannabis, dar şi o cultură indoor de cannabis (n.r.- amenajată în subsolul unei case), cu sisteme complete de întreţinere, preparare, instalaţii de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *