Copiii, așteptați să petreacă duminică, în Centrul istoric

desene copii in Parcul Mihai Eminescu- BotosaniPrimăria municipiului Botoșani va sărbători Ziua Internațională a Copilului și anul acesta, printr-o serie de activități dedicate copiilor. Organizarea evenimentului „1 Iunie, Ziua Copilului – 2015”, va avea loc în data de 31 Mai 2015 deoarece anul acesta ziua de 1 Iunie coincide cu sărbătoarea „Lunea Rusaliilor” din calendarul creștin ortodox, zi declarată oficial nelucrătoare.

Copiii din municipiu sunt așteptați să petreacă duminică, în Centrul Istoric (în zona scenei amplasată), începând cu orele 11:00.

În cadrul evenimentului vor fi organizate o serie de concursuri de desene pe asfalt, concursuri pe biciclete și triciclete, concursuri de baloane și face-painting, concursuri de dans, muzică și teatru (câștigătorii vor primi certificate de calificare la Festivalul Național “Tinere Speranțe”, ediția 22). De asemenea, vor exista momente de animație cu personaje de poveste, dar și multe alte surprize de care se vor bucura cei mici. Înscrierile pentru concursuri se vor face Duminică, 31 Mai, în intervalul orar 10:00 – 11:00.

like facebookCu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, vor fi oferite 1300 de pachete cu rechizite, jocuri și dulciuri pentru copii. De asemenea, vor fi oferite cadouri copiilor cu autism din Botoșani (32 copii) și multe alte cadouri surpriză.

Evenimentul „1 Iunie, Ziua Copilului – 2015” se va realiza cu sprijinul Consiliului Local Botoșani, în parteneriat cu Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente Botoșani, în vederea organizării spectacolelor și a concursurilor. De asemenea, întregul program al manifestărilor dedicate Zilei Copilului se va desfășura după criterii nediscriminatorii, incluzând și copiii care suferă de autism.

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc: “Așteptăm copiii din oraș să participe în această Duminică la concursurile și manifestările dedicate acestei frumoase sărbători a copilăriei. Și în acest an vom sărbători Ziua Copilului împreună cu micuții din Botoșani, cărora dorim să le facem bucurii de care să își amintească cu plăcere, alături de părinții sau bunicii lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *