Portariuc, controale inopinate în toiul nopții. Vizați: polițiștii

Primarul Ovidiu Portariuc la Inviere 2Primarul municipiului Botoșani a vrut să se convingă personal dacă polițiștii locali și cei de la municipiu patrulează noaptea pe străzile din oraș. Ovidiu Portariuc a făcut o verificare inopinată în toiul nopții și a constatat că aceștia sunt la datorie. El crede că există o bună colaborare între Poliția Locală, Poliția Municipală, Jandarmerie și ISU.

like facebookDe fiecare dată când a fost nevoie să intervenim punctual pe anumite cazuri nu au existat niciun fel de probleme. Sigur că se poate și mai bine. Am controlat personal modul de desfășurare a colaborării între Poliția Locală și Poliția Municipală. Făcând controale în miez de noapte, inopinate, pe anumite zone unde existau patrule comune care acoperă acele perimetre delimitate, am constatat că se întâmplă, că este strict ținută o evidență a schimburilor de patrule”, a spus Portariuc.

Edilul municipiului Botoșani a menționat în cadrul unei ședințe a Autorității Teritoriale de Ordine Publică că cetățenii își doresc să vadă mai multă poliție în stradă.

Este cea mai întâlnită solicitare. Botoșaniul este un oraș sigur din câte știu eu la nivel de statistică”, a mai spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *