Noul lider al Cartel Alfa nu va avea salariu. Vezi de unde își va câștiga banii!

liderul cartel alfa- dan bulboacaNoul președinte al filialei județene al Carte Alfa, Daniel Bulboacă, care își va prelua mandatul începând cu 1 iulie, speră se ridice la standardele sindicale la care a ajuns predecesorul său Marius Oroșanu.

El recunoaște că mandatul său de patru ani la șefia Cartel Alfa va fi greu, însă și-a manifestat optimismul că se va ridica la nivelul așteptărilor membrilor din Botoșani ai confederației.

Bulboacă, care este asistent la Secția de psihiatrie, va rămâne angajat al Spitalului Județean Mavromati. El nu va prelua filiala Cartel Alfa cu carte de muncă, așa cum este acum Marius Oroșanu.

Președintele Sindicatului Solidaritatea Sanitară, Daniel Bulboacă, a fost ales președinte al Cartel Alfa în urma unor alegeri care au avut loc marți la Casa Sindicatelor la care au luat parte 61 de delegați.

like facebookAcesta a fost susținut de 36 din cei 58 de delegați care și-au exprimat corect votul, diferența de 22 de voturi fiind în favoarea Cameliei Socianu, care care este președintele Sindicatului Impact din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

cartel alfa botosani- Marius Orosanu si Daniel Bulboaca„Pentru mine a fost o oarecare surpriză deoarece știam că și candidata lui Daniel Bulboacă, Camelia Socianu, e o persoană cu o experiență sindicală mare și are un sindicat foarte puternic”, a afirmat Marius Oroșanu.

Vicepreşedinţii filialei Cartel Alfa au fost desemnați, tot prin vot, Iulian Buciuleac de la Sindicatul Polițiștilor, Marcel Sadovei de la Sindicatul din Urban Serv şi Paul Spatariu de la Sindicatul Atitudinea. Totodată, secretar a fost ales Constantin Gabriel Teodorescu , președinte al Sindicatului Veterinarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *