Cornel Şfaiţer, despre chiria de la stadion: A fost ceva pripit, era normal să ne informeze şi pe noi înainte

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani a criticat decizia consilierilor locali de a majora chiriile la Stadionul Municipal şi la terenurile de antrenament.

Cornel Şfaiţer s-a arătat deranjat de faptul că aleşii locali nu au informat oficialii echipei despre această intenţie înainte de a lua decizia în Consiliul Local. Totuşi oficialul echipei a adăugat că are încredere că situaţia se va rezolva.

„A fost ceva pripit şi grăbit totodată. Era normal să ne informeze şi pe noi, era normal să discutăm pentru că nu mi se pare în regulă ca noi să aflăm printre ultimii. Nu mi se pare normal. Ştim de cheltuielile legate de stadion, e adevărat că sunt costuri dar sunt şi alte stadioane în ţară care sunt date în folosinţă cu titlul gratuit de Consiliul Local. Eu vreau să avem o întâlnire pe această temă legată de stadion pentru că ne este foarte greu să plătim aceste sume mai ales că de abia am semnat contractul de finanţare care ţin de cheltuielile eligibile. Ne va fi foarte greu să suportăm aceste chirii mari, aceste costuri. Vom avea o întâlnire cum cei din Primărie pentru că nu vrem să ajungem în incapacitatea de a plăti, nu numai cheltuielile legate de stadion. Eu am încredere că se va remedia”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *