A fost ales noul lider al Cartel Alfa. Vezi cine este!

Bulboaca Daniel, noul presedinte al Cartel Alfa BotosaniFiliala din Botoșani a Cartel Alfa are, de marți, un nou președinte, care îl înlocuiește pe Marius Oroșanu. Noul lider al Cartel Alfa a fost desemnat, în urma votului celor 61 de delegați, președintele Sindicatului Solidaritatea Sanitară, Daniel Bulboacă.

like facebookAcesta a fost susținut de 36 din cei 58 de delegați care și-au exprimat corect votul, diferența de 22 de voturi fiind în favoarea Cameliei Socianu, care care este președintele Sindicatului Impact din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Vicepreşedinţii filialei Cartel Alfa au fost desemnați, tot prin vot, Iulian Buciuleac de la Sindicatul Polițiștilor, Marcel Sadovei de la Sindicatul din Urban Serv şi Paul Spatariu de la Sindicatul Atitudinea. Totodată, secretar a fost ales Constantin Gabriel Teodorescu , președinte al Sindicatului Veterinarilor.

alegeri cartel alfa Botosani (3)alegeri cartel alfa Botosani (3)alegeri cartel alfa Botosani (3)alegeri cartel alfa Botosani (3)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *