Nou! S-a deschis Rosini la Botoșani Shopping Center

rosini botosaniBotosani Shopping Center are placerea sa anunte deschiderea magazinului de canapele Rosini, incepand cu 22 mai 2015 pe galeria Carrefour.

Echipa Rosini este orientata spre a respecta atat cerintele unui public cu preferințe clasice, cat si pe cele ale unui public modern, oferind o gama larga de modele. Producatori de mobilier tapitat: canapele, paturi, coltare, fotolii, mobilier club si cafenea au creat o afacere care se bazeaza pe incredere si calitate.

like facebookTextilele folosite sunt de cea mai buna calitate si sunt disponibile in diferite nuante, piele naturala Italia cat si piele ecologica, imbinand designul italian cu creativitatea s-a obtinut o gama larga de produse. Canapelele pot fi personalizate prin alegerea culorilor si a modulelor componente. Vă oferim posibilitatea de a vă crea propria canapea, alegând culoarea, dimensiunea şi tipul de extensie dorit.

Botosani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Despre Botosani Shopping Center

Centrul comercial are o suprafață totală de 22.031 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp. Botoşani Shopping Center dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.864,99 m², din care 14.571,99 m² contractaţi de retaileri naţionali şi internaţionali, printre care Domo, NewYorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Cu un grad de ocupare de peste 90% realizat de cele 29 de magazine ale centrului comercial, Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual.

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *