O firmă din Botoşani înfiinţată de doi ani rupe piaţa energiei electrice

retele electriceO firmă din Botoşani, înfiinţată pe 3 iulie 2013, a încheiat, în ultimele şase luni, contracte de peste două milioane de euro pentru vânzarea energiei electrice, iar printre clienţii săi se află SNCFR, inspectorate de poliţie sau penitenciare.

Societatea comercială Elsaco Energy a câştigat, în urma unor licitaţii publice, nu mai puţin de 11 contracte pentru furnizarea energiei în instituţii de interes public, valoarea acestora fiind de peste 8,6 milioane lei.

like facebookRecent, Elsaco Energy a încheiat un contract cu Sucursala Regională Transport Feroviar de Călători din Timişoara în valoare de 1,79 milioane de lei.

Firma controlată de Valeriu Iftime a mai încheiat un contract mare, de 1,92 milioane de lei, cu Inspectoratul de Poliţie Galaţi, dar şi unul de 1,96 milioane de lei cu Banca Naţională a României.

Elsaco Energy mai are contracte cu Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA, Inspectoratul de Poliţie Olt, Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Giurgiu, Inspectoratul de Poliţie Buzău, Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, Penitenciarul Brăila, Penitenciarul Slobozia.

Potrivit bilanţului pe 2013, Elsaco Energy avea patru angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *