Șofer botoșănean, rupt de beat în Cluj-Napoca. Cu mașina pe jante a „parcat” în tufă și s-a pus la somn

sofer beatImagini incredibile a reușit să surprindă un cititor ZiarulClujean.ro, sâmbătă dimineața, pe strada Edgard Quinet din cartierul clujean Mănăștur. Un șofer rupt de beat a ajuns cu autoturismul său într-o tufă de pe marginea drumului, dar și cu anvelopele distruse și mașina pe jante.

Fotografiile au fost realizate în jurul orei 07.20. Cel care a fost martor la scenă a oprit pentru a vedea dacă șoferul are nevoie de îngrijiri medicale, neștiind ce s-a întâmplat. Când a deschis portiera autoturismului parcat în boscheți l-a lovit în față duhoarea de alcool.

like facebook„Am oprit să văd dacă e rănit sau are nevoie de ceva. Am deschis portiera, s-a trezit. L-am întrebat cum a ajuns până aici (n.r. locul accidentului), iar el mi-a spus că pe scări. I-am zis că-i chem un taxi să-l ducă acasă și m-a întrebat unde este acasă. Era mut de beat, nu putea articula cuvintele”, ne-a spus cititorul nostru.

sofer beat la ClujGreșeala celui care a realizat fotografiile a fost că nu a anunțat Poliția, imediat după constatarea faptei.

Abia după ce au ajuns imaginile la redacția noastră, la aproximativ trei ore de la incident, oamenii legii au aflat de faptă și s-au dus la fața locului. Dar pe șoferul beat ia-l de unde nu-i.

„În jurul orei 10.30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Edgard Quinet un autoturism cu anvelopele sparte, ieșit aproape în totalitate înafara părții carosabile, ar fi fost abandonat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, nefiind găsit la fața locului conducătorul auto”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Oamenii legii spun că este extrem de greu să dovedești că o anumită persoană a fost la volan, chiar dacă există fotografii cu acea persoană. Un polițist trebuie să constate fapta pentru a întruni elementele care stau la baza unei infracțiuni.

Totodată polițiștii vă recomandă să anunțați organele abilitate imediat, dacă vedeți o faptă similară. Un șofer precum cel din Botoșani poate provoca un grav accident într-o dată viitoare.

sursa: www.ziarulclujean.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *