Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 22-28 mai!

Fb 22-28 maiCineGrand vine cu o nouă ofertă pentru iubitorii de film. Astfel, în săptămâna 22-28 mai cinematograful pune la dispoziţia clienţilor 16 producţii.

like facebookVedeta săptămânii este San Andreas ce spune povestea unui pilot de elicopter ce îşi caută fiica printre dărâmături după un cutremur catastrofola de 9 grade magnitudie produs în California.

Pitch Perfect 2 este o altă noutate propusă de cinmatograf. Studentele din Barden Bellas, grupul muzical de tip „a cappella” intră într-o competiţie internaţională pe care o echipă americană nu a câştigat-o niciodată.

Un alt film inteteresant este Tomorrowland. Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.

Poltergeist este o altă propunere pentru cinefili. Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *