Fundația Alfa, Suflet și Energie lansează cea de-a doua ediție a programului de burse private Fabrica de Excelență

fundatia alfa, suflet si energie botosaniProgramul de burse private Fabrica de Excelență, organizat de Fundația Alfa Suflet și Energie, revine cu ediția 2015-2016. Noua ediție se adresează studenților și masteranzilor care urmează cursurile facultăților de profil tehnic și economic, oferindu-le burse private de studiu , dar și posibilitatea de a efectua un program de internship în cadrul grupului de firme Electroalfa.

like facebookTinerii pot aplica pentru aceste burse transmițând dosarul de candidatură până la 1 iulie 2015. Regulamentul programului, criteriile de înscriere și conținutul dosarului pot fi accesate pe site-ul www.fundatiaalfa.ro. Lista bursierilor va fi publicată în luna octombrie 2015. Aceste burse sunt destinate pregătirii didactice a tinerilor, în vederea susținerii participăriilor la concursuri, competiţii naționale sau internaționale, olimpiade, proiecte școlare sau educative, perfecționare și formare, achiziții materiale didactice etc.

“Acest program ne ajută să indentificăm și să susținem tineri valoroși, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta performanțele, dar și de a se integra profesional în cadrul unei companii prin participarea la programe de internship. Prima ediție a avut un număr de 77 aplicanți și 22 de bursieri, din care 10 sunt elevi și 12 studenți sau masteranzi. Valoarea burselor pentru ediția 2014- 2015 este de 5000 lei/ an pentru studenți sau masteranzi, respectiv 2500 lei/an pentru elevi.  Ne așteptăm ca și în acest an programul să prezinte interes pentru tineri“, susține Mioara Ciubotaru, președintele Fundației Alfa, Suflet și Energie.

Fundația Alfa, Suflet și Energie este o organizație non-guvernamentală și non-profit, cu caracter umanitar și educativ general, având ca membrii fondatori familia Gheorghe și Mioara Ciubotaru. Activitatea fundației include proiecte educaționale, sociale și culturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *