FOTO Accident cu victimă între o motocicletă şi un autoturism. Scandal la faţa locului aplanat de poliţişti

accident motocicleta vw golf calea nationala botosani1Un tânăr a ajuns, joi la amiază, la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a produs pe Calea Naţională, în zona complexului Romarta, când un VW Golf ce venea pe Calea Naţională dinspre Piaţa Centrală a vrut să vireze la stânga pentru a intra în parcarea BCR, însă a lovit o motocicletă ce venea din sensul opus.

Şoferul autoturismului, Gabi Iosub, de 47 de ani, a explicat că a văzut maşinile ce accident motocicleta vw golf calea nationala botosaniveneau din sensul opus că au oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate şi a pornit, însă motocicliestul, Andrei Ivanov, de 18 ani a trecut printre maşinile ce staţionau şi pietoni şi nu a mai avut cum să evite impactul.

La faţa locului a sosit şi tatăl motociclistului care a fost la un pas să sară la bătaie, dacă nu era oprit de poliţişti, la şoferul VW Golf. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au declanşat o anchetă, însă primele concluzii vivează vinovăţia şoferului VW Golf pentru neacordare de prioritate.

accident motocicleta vw golf calea nationala botosani2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *