Directorul DSPSA câștigă încă un proces împotriva Primăriei: Municipiul Botoșani iar trebuie să-mi plătească niște drepturi salariale

eugen turcanu la tribunal  proces botosaniDirectorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, pune din nou la plată Primăria Botoșani, după ce a câștigat un proces. Țurcanu a contestat în instanță în urmă cu un an o sancțiune dată de primarul Ovidiu Portariuc ce viza reducerea salariului cu 5% timp de două luni și a avut câștig de cauză.

like facebookMi s-a imputat că proiectul celebrei nocturne era făcut cu firme de casă PDL și că în urma acuzațiilor am divulgat niște secrete comerciale teribile. Iată că instanța nu a găsit niciun secret acolo. Toate achizițiile sunt publice în România. Am câștigat în apel acest proces. Municipiul Botoșani iar trebuie să-mi plătească niște drepturi salariale din urmă. Nu sunt sume colosale: este vorba de câteva sute de lei plus un onorariu la avocat de 1500 lei. În ritmul acesta am să ajung să fac bugetul la toți avocații din Botoșani, dacă voi mai avea multe procese cu Primăria”, a spus Țurcanu.

Sancțiunea i-a fost dată lui Țurcanu pentru abuz în serviciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *