Leo Grozavu, înaintea meciului cu Steaua: Nu plecăm din postura de victime sigure

leo grozavu gabriel vasvari fc botosaniAntrenorul FC Botoşani este încrezător în şansele echipei sale în disputa echipei sale cu campioana României.

like facebook Leo Grozavu a menţionat că tratează partida, de duminică, la victorie ca orice altă echipă. Încrederea este dată şi de faptul că Steaua a pierdut multe puncte în acest retur.

„Înfrângerile suferite de Steaua în acest retur, pe teren propriu, ne arată că se poate. Steaua a pierdut suficient de multe jocuri pe teren propriu iar asta artă că au şi ei slăbiciunile lor. Ne vom juca şi noi şansa. Nu plecăm din postura de victime sigure. Va fi o partidă dificilă ţinând cont că şi noi avem anumite probleme, suntem pe final de campionat, s-a acumulat o anumită stare de oboseală. Suntem profesionişti şi va trebui să dăm ce avem mai bun din noi. Astfel de jocuri nu joci în fiecare săptămână”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre Steaua şi FC Botoşani va avea loc duminică de la ora 21:00 partida urmând a fi transmisă în direct de Dolce Sport, Look Plus şi Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *