Cătălin Flutur îl ameninţă cu judecata pe Ovidiu Portariuc

catalin flutur botosani2Fostul primar al municipiului Botoşani a menţionat, miercuri, că va analiza, împreună cu specialişti, afirmaţiile făcute de Ovidiu Portariuc şi oamenii săi, iar în cazul în care se va constata că au adus prejudicii de imagine nu va ezita să îl acţioneze în judecată.

like facebookCătălin Flutur s-a arătat deranjat de comentariile actualei echipe de la primărie menţionând că sunt nişte copii care nu ştiu ce s-a făcut în Botoşani pentru că nici nu stăteau în oraş în timpul mandatelor sale.

„Mă voi consulta cu persoane de specialitate să vedem care este prejudiciul pe care îl face o astfel de afirmaţie vizavi de imaginea unui om, a unei echipe, a unui colectiv de oameni din Primărie şi a două consilii locale. Dăcă constatat, pentru că m-am obţinut de la multe comentarii în aceşti trei ani, şi există suspiciuni de calomnie nu o să ezit. Există o echipă de comentatori, nişte copii care nimic măcar nu au locuit în Botoşani. Câţi ani aveau în 2004? Am văzut nişte comentarii: Ce a făcut Flutur în Botoşani? Dacă tu nu ai stat în Botoşani şi când ai candidat aveai familia în Botoşani, cum să ştii sau să vezi ce s-a întâmplat în Botoşani?”, a spus Cătălin Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *