Viceprimar: Circulația în municipiu este îngreunată din cauza mașinilor parcate neregulamentar

masini blocate botosaniReprezentanții Primăriei Botoșani susțin necesitatea înființării unui serviciu în subordinea Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement care să se ocupe de administrarea parcărilor cu plată și de activitatea de ridicare a mașinilor parcate ilegal pe domeniul public. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că în prima ședință de Consiliu Local se va reveni cu proiectul de hotărâre privind înființarea acestui serviciu, după ce a fost respins de două ori de consilierii PNL. El spune că imediat ce va trece această hotărâre, va fi semnat și contractul de preluare a bunurilor de la firma HSR.

Hotărârea a fost respinsă de două-trei ori și vom reveni în prima ședință de Consiliu Local,  pentru că nu pot funcționa utilajele și parcometrele fără gestiunea și personalul pe care noi îl propunem la DSPSA. Nu le putem folosi”, a menționat viceprimarul.

like facebookEl a adăugat că circulația în municipiu este îngreunată din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

Sunt lucruri care trebuiesc corectate și este justificată înființarea acestui serviciu. Dacă este gestionat și corect fără a fi abuzuri este și mai bine”, a adăugat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *