Bătută de soţ în plină stradă, după o poveste de dragoste ascunsă pe Facebook

batutaO femeie de etnie din localitatea Baranca de Hudeşti a ajuns vineri pe mâna chirurgilor Spitalului Dorohoi după ce a încasat o bătaie soră cu moarte de la soţ. Femeia a ajuns cu mai multe traumatisme faciale şi craniene care au necesitat internarea, iar la examentul radiologic medicii au constatat că aceate este mult sacul de box al bărbatului cu care-şi împarte viaţa întrucât prezenta mai multe fracturi netratate corespunzător dar consolidate de-a lungul timpului.

like facebookPovestea femeii este parcă ruptă din telenovele, iar „căpăceala publică” a fost justificată de soţ care a declarat că aceasta este infidelă. Mai exact, bărbatul a suprins-o zilele trecute cum purta discuţii cu un bărbat pe facebook. Bărbatul a prins momentul şi a aflat din postările femeii că aceasta urma să se întâlnească vineri cu bărbatul care o curta. A urmărit-o în Dorohoi într-un parc şi imediat ce s-a convins că între cei doi începe să se înfiripe o poveste de dragoste şi-a făcut aparţia şi a luat-o la bătaie. Întrebat de cadrele medicale din spital de ce a lovit-o în asemenea hal, bărbatul a dat dovadă de un ascuţit spirit al umorului şi a declarat senin. „Eu nu am lovit-o niciodată. I-am dat like-uri!”. 

După 24 de ore de spitalizare victima agresiunii a fost externată şi a declarat că nu va depune plângere pe numele soţului.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *