Noi premii obținute de elevii botoșăneni la olimpiadele naționale

elevi fara fata (1)Elevii botoșăneni continuă să adune premii la olimpiadele școlare naționale. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, la Olimpiada națională de lingvistică-secțiunea antrenament, clasele V-VI, desfășurată la Focșani, o elevă de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Cosmina Mihoreanu, din clasa VI-a a obținut premiu special.

De la Olimpiada națională de biologie de la Tg.Mureș, elevul Remus Ciprian Cirimpei, din clasa IX-a, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, a obținut tot un premiu special.

La Olimpiada națională de religie, care s-a desfășurat la Pitești, s-au obbținut mai multe premii, respectiv premiul II adjudecat de eleva Nicoleta Zoițan, de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” și patru mențiuni, două la Olimpiada națională de religie ortodoxă, obținute de elevele Geanina Petronela Pintilei-clasa VII-a și Mihaela Gălean-clasa IX-a, ambele de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, și alte două la Olimpiada națională de religie ”Alianța evanghelică” adjudecate de către elevele Elisabeta Hrebenciuc- Școala 17 Botoșani și Andra Bârsan-Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *