Fostul șef al Poliției Rutiere: Sunt nemulțumit de felul în care m-a amendat un polițist. M-a deranjat mortal

Dumitru Zmău
Dumitru Zmău

Fostul șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău, și-a exprimat nemulțumirea, marți, în cadrul unei ședințe a Autorității Teritoriale de Ordine Publică vizavi de atitudinea unor polițiști. Zmău a primit o amendă, luna trecută, în județul Neamț pentru depășirea vitezei regulamentare în localitate și spune că agentul rutier nu i-a vorbit respectuos. Fostul șef al Poliției Rutiere a fost prins circulând pe timp de noapte cu 87 km/h în localitate și a trebuit să plătească o amendă de 290 lei.

like facebookSuferim de un lucru la Poliția Română: atitudinea. Sunt nemulțumit de felul în care m-a amendat un polițist. M-a deranjat mortal. Am văzut atitudinea unui fascist, care se bucura de faptul că m-a prins pe mine. Chestiunile astea trebuie să dispară din România. Mulți ani m-am luptat și nu am putut să înving acest lucru, a fost un insucces al meu ca manager pe structura de poliție rutieră, să-l obișnuiesc pe agent să nu se mai bucure de necazul omului. Felul în care se bucura, felul în care mă înțepa, iar la final îmi spune: ghinion. M-a pus să scot certificatul și până l-am scos din torpedou a venit cu procesul verbal și a scris că nu l-am avut asupra mea. Atitudinea polițistului m-a dezamăgit”, a spus Dumitru Zmău.

El susține că l-a identificat pe agentul care i-a vorbit urât pe Facebook și îi va face ”o recomandare”. Zmău a mai spus că a mai fost amendat și de polițiștii rutieri din Iași, dar aceștia i-au vorbit frumos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *