Pompierii botoșăneni au intervenit la un incendiu în județul Iași. Un bătrân, găsit ars în locuință

incendiu (1)Un incendiu izbucnit duminică seară, într-o locuinţă de pe raza comunei Plugari, judeţul Iaşi, observat şi anunţat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarului, în vârstă de 85 de ani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 20.00.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi pompierii voluntari din comună.

like facebookLa sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile din bucătăria casei. Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bătrânul a fost descoperit decedat, în bucătăria casei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *