Copil băgat în spital de tatăl unui coleg

spitalul de copiiUn adult şi-a pus mintea cu un copil, consecinţa fiind spitalizarea celui din urmă.

Un băiat de 10 ani, din Tudora, a ajuns la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean, după ce a fost lovit de tatăl unui coleg de şcoală. S-a întâmplat vineri dimineaţă, în timp ce băiatul aştepta autobuzul spre şcoală. Tatăl colegului şi-a însoţit fiul la autobuz şi, când l-a văzut pe „adversarul” fiului său a început să-l lovească, fără să ţină cont de diferenţa de „gabarit” sau de raţiune.

like facebookCopilul a mers la şcoală şi abia când a ajuns acasă şi a fost văzut de părinţi a fost adus la spital. Chirurgii pediatri l-au diagnosticat cu echimoze şi contuzii.

„Pacientul a fost văzut de doctorul Yassin Jaber care, de altfel, a decis internarea. În prezent se află tot în spital, însă starea lui este bună”, a spus Teodor Bejenariu, chirurgul de gardă de la Pediatrie.

Părinţii copilului sunt decişi să facă plângere penală împotriva individului de 34 de ani. În funcţie de rezultatul examinării medico-legale şi de zilele de spitalizare de care va avea nevoie victima, poliţiştii îl vor ancheta pe agresor pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *