Moarte bizară: A murit în timp ce mânca

medicina legalaUn bărbat de 67 de ani din comuna Georghe Enescu a avut parte vineri de o moarte bizară. Gheorghe C. a murit în câteva secunde, în timp ce mânca la masă cu un vecin. Cadrele de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru al salva şi presupun că acesta s-a asfixiat cu bolul alimentar.

„Din păcate când aau ajuns cadrele emdicale la faţa locului bărbatul nu mai avea semne vitale. Nu s-a putut face nimic în ciuda efortului nostru”, a declarat un medic dorohoian. Poliţiştii au deschis o anchetă şi cu sprijinul legiştilor vor elucida condiţiile acestui deces.

like facebookDe-a lungul timpului în zona Dorohoiului au fost înregistrate mai multe decese de acest gen. Şi un bărbat de 66 de ani din Broscăuţi şi-a găsit sfârşitul într-o pădure din Şendriceni. Decesul lui Ilarion P. a fost sesizat poliţiştilor chiar de către oamenii cu care venise să cumpere lemne de la un canton din pădurea Horlăceni. Ei au povestit anchetatorilor că bărbatul a decedat în timpul mesei, după ce tocmai terminase de încărcat cele două căruţe cu care venise. “Am terminat de urcat lemnele în căruţe şi ne-am asezat la masă. A apucat să i-a doar câteva înghiţituri, după care a pus capul în piept şi a căzut ca secerat. Poate a avut un atac de cord din cauza efortului depus la încărcatul lemnelor sau poate s-a înecat cu mâncare”, a povestit unul din cei care-l însoţeau.Legiştii au elucidat anul trecut şi cauza morţii lui Romică C. de 50 de ani, bărbatul care a decedat într-un restaurant din Dorohoi în timp ce servea masa cu prietenii. Dacă iniţial s-a presupus că acesta ar fi făcut un stop cardiac, raportul arată că bărbatul a murit înecat cu o bucată de carne care i-a blocat căile respiratorii. Martorii au declarat în timpul anchetei că bărbatul s-ar fi ridicat de la masă încercând să ducă mâna spre gât, iar apoi s-a prăbuşit fără suflare la podea.

Potrivit raportului medico-legal moartea bărbatului a fost una violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio respiratorie prin axfixiere mecanică datorită unui bol alimentar”, au precizat la acea vreme anchetatorii dorohoieni.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *