FOTO Altar făcut pe banca adolescentei moarte şi mesaj sfâşietor din partea colegilor

altar ioana drobotaColegii de clasă ai Ionei Drobotă au transformat banca acesteia, din clasa a IX-a B de la Colegiul Economic Octav Onicescu într-un altar.

Adolescenţii au postat şi un mesaj în memoria acesteia şi îşi exprimă durerea pricinuită de pierderea ei.

like facebook„Mâine(n.r duminică) îți vei parcurge ultimul drum, mâine îți vom fi alături, și mereu îți vom fi. Ai lăsat în urmă suferință, tristețe și lacrimi. Ai lăsat în urmă o clasă care încă nu crede că ție ți s-a întâmplat așa ceva, o clasă care vrea răspunsuri, nu să se înnece în râuri de lacrimi. Ai lăsat în urmă oameni care, astăzi, vor să știe ce s-a întâmplat în sufletul tău, și care se vor chinui să îndure asprul adevăr.
Înger ai fost pe pământ, înger ai plecat în ceruri. Înger prea tânăr, înger care a vrut să zboare prea devreme. Așa te considerăm noi acum, un înger plecat fără să se bucure de frumusețea întregii vieți.
Sper ca acolo unde ai ajuns, să-ți fie mai bine decât ți-a fost alături de noi, de cei vii.
Te vom purta în suflet, te vom purta în gând, te vom purta în inimă, copilă.
Durerea oamenilor dragi ție, cât și durerea întregii clase, îți va arăta că noi te-am vrut lângă noi, pe pământ, și nu în ceruri, alături de îngeri.Dumnezeu să te ierte, înger frumos!”, se arată în postarea elevilor.

FOTO Tragedie. O adolescentă, de 16 ani, şi-a pus capăt zilelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *