VIDEO Trupa Maxim şi dansatorii de muzică populară au scos botoşănenii în stradă

trupa maxim zilele orasului botosani3Vineri seara a fost seara contrastelor la Zilele Oraşului Botoşani. În prima parte publicul a fost de vârsta a doua şi a treia în timp ce pe scenă susţineau concerte interpreţii de muzică populară, iar dansatorii îşi etalau coregrafiile. A doua parte a serii a fost a adolescenţilor.

like facebookTrupa Maxim a urcat pe scenă în jurul orei 21.00. Nu toţi cei patru băieţi componenţi ai formaţiei au ajuns la Botoşani, Marcus fiind bolnav şi nu a mai făcut deplasarea.

Îmbinând melodii din repertoriul naţional cu cele cu care s-au lansat, băieţii au făcut furori printre domnişoare. La un moment dat s-a organizat şi un concursul din partea unui sponsor al festivalului, Cotnari, iar băieţii au fost puşi să aleagă fete din public pentru a le da câte o sticlă de vin.

Primele fete urcate pe scenă au trebuit să facă drum întors, pentru că nu aveau 18 ani, însă norocoasele ce au fost declarate câştigătoare au putut să stea o melodie pe scenă alături de idolii lor.

Vineri seară, peste 2000 de botoşăeni au asistat la recitalul de muzică susţinut în Centrul Istoric al oraşului.

trupa maxim zilele orasului botosani5trupa maxim zilele orasului botosani4trupa maxim zilele orasului botosani1trupa maxim zilele orasului botosanipublic zilele orasului botosani1public zilele orasului botosanidansuri muzica populara zilele orasului botosani4dansuri muzica populara zilele orasului botosani3dansuri muzica populara zilele orasului botosani1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *