Femeia care nu se putea opri din cântat, suferă de o nouă boală ciudată

femeia care canta continuu botosaniFemeia care a cantat non-stop in perioada in care a fost internata la spitalul din Botosani si a ajuns celebra pe internet, se afla intr-o stare critica in prezent. Batrana care canta incontinuu in Spitalul din Botosani a inlocuit cantecele cu somnul. Femeia, la aproape doi ani de la incidentul de la Spitalul Judetean locuieste impreuna cu sotul ei in satul Tudor Vladimirescu, comuna Albesti, judetul Botosani, dar se confrunta cu o noua boala ciudata.

Femeia in varsta de 67 de ani sufera de narcolepsie (o tulburare de somn cronica, sau disomnie, caracterizata prin somnolenta excesiva in timpul zilei (EDS), in care o persoana experimenteaza oboseala extrema si, eventual, adoarme la momente nepotrivite, cum ar fi la locul de munca sau la scoala n.r.) si sotul ei se teme pentru viata femeii in fiecare zi.

Nu mai canta cum canta, dar doarme zi si noapte. Nu schiteaza nici un gest, doar misca putin mainile si buzele. Este foarte greu sa o hranesc pentru ca deschide gura un pic. Dimineata, o jumatate de ora dureaza pana termina de mancat. Eu sunt singurul care se ocupa de ea, ii fac de mancare si am grija de ea. Are nevoie de ingrijire speciala si nu mai am timp de nimic. Incerc sa muncesc, dar trebuie sa o intorc de pe o parte pe alta la cateva ore ca sa nu amorteasca. Nu pot pleca de langa ea. Ma rog la Dumnezeu sa imi de-a sanatate sa pot sa continui„, a declarat barbatul pentru „La Maruta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *