Președintele interimar al PNL Botoșani, Marian Petrache: Este greu să găsești un om după Florin Țurcanu

maria petrache mihai turcanuPreședintele interimar al PNL Botoșani, Marian Petrache, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că filiala PNL Botoșani este una dintre cele mai puternice din țară și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului președinte, Florin Țurcanu. El a spus că s-a decis numirea sa la Botoșani, întrucât Biroul Permanent Național al PNL nu a avut varianta cea mai bună la acel moment, însă a menționat că „este greu să găsești un om după Florin Țurcanu”.

Vreau să-i mulțumesc lui Florin, colegului meu, pentru tot ce a făcut la Botoșani în calitatea lui de președinte al filialei PNL Botoșani. Sunt convins să facem o echipă la fel de performantă ca și până acum. Trebuie un om care să aibă măcar calitățile lui Florin Țurcanu de om politic”, a spus Petrache.

like facebookSecretarul general al PNL a spus că va asigura interimatul la Botoșani cât va fi nevoie, însă și-a propus ca în maxim două luni să numească un președinte de la Botoșani. Numirea va veni de la filiala Botoșani, iar Biroul Permanent Național va fi cel care decide în final.

Vrem ca această filială să rămână unită și să aibă o performanță politică. Suntem într-un proces de definire a fuziunii, iar în același timp urmează ca fiecare filială să primească un proiect pentru alegerile locale, deci va fi o perioadă foarte încărcată politic”, a spus Petrache.

La conferința de presă a lipsit vicepreședintele PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, însă Petrache a spus că urmează să se întâlnească și cu acesta. Petrache s-a întâlnit, în schimb, cu Florin Țurcanu, dar și cu co-președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *