Minorul dispărut a fost găsit! El a fost căutat toată noaptea de o armată de poliţişti şi câini de urmă!

crasmnaru madalin disparutBăiatul de 12 ani care a dispărut de acasă joi a fost găsit în urmă cu puţin timp de echipele de poliţişti care au scotocit aproape 20 de ore Dorohoiul. Băiatul a fost preluat de un psiholog de la IPJ Botoşani care discută cu el. Dispariţia a pus pe jar autorităţile întrucât băiatul a dispărut după ce a spart un parbriz de maşină cu o piatră.

Potrivit anchetatorilor părinţii au intrat în panică din cauza conjuncturii în care acesta a plecat. Copilul se juca pe strada N. Titulescu şi din joacă a aruncat o piatră şi a fisurat un parbriz. Propietarul a venit cu tot cu copil la poliţie unde a înţeles că poate recupera paguba de la părinţii acestuia. Imediat ce a auzit că părinţii vor afla de păţania lui, acesta a spus copiilor cu care se juca că „decât să fie certat acasă mai bine pleacă în lumea lui”.

Echipaje de jandarmi şi poliţişti au periat toată noaptea oraşul, iar de dimineaţă au sosit la Dorohoi câini de urmă de la Botoşani. „Procedurile implică realizarea unei celule care coordonează căutările. Ne bucurăm că elevul a fost găsit şi nu a suferit agresiuni pe perioada cât a lipsit de acasă”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *