Leo Grozavu: Cu Iaşul suntem înfrăţiţi în afara terenului. Nu există prietenii în timpul jocului

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a prefeţat partidat, de sâmbătă, cu CSM Iaşi. Leo Grozavu a menţionat că meciul cu echipa din judeţul vecin nu este unul mai special decât celelalte din campionat, însă cu siguranţă este un meci pe care echipa sa trebuie să îl câştige.

like facebook„Poate e un meci mai special ţinând cont că se joacă între două echipe din aceeaşi regiune dar în rest nu văd nimic ca să fie extrem de important. Pentru mine nu este un meci mai specal, am mai trecut printr-o partidă contra Iaşiului. Prima poate că a fost specială pentru că mă întâlneam prima dată din postură de adversar cu Iaşiul. Este un meci pe care dorim să-l câştigăm, este pe teren propriu, venim după o serie de trei victorii şi ne gândim la a patra. Va fi o partidă dificilă ţinând cont că Iaşiul a arătat o formă mult schimbată faţă de turul campionatului. Şi noi avem atuu-rile noastre. Am analizat jocul Iaşiului şi sper să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Noi suntem pregătiţi pentru orice partitură a Iaşiului. Sper să demonstrăm pe teren că suntem mai buni ca ei. În primul rând trebuie să avem aceeaşi determinare ca la celelalte jocuri de pe teren propriu. Apoi trebuie să fim inteligenţi şi să reuşim să-i destabilizăm. Ca orice echipă, Iaşiul are punctele ei slabe. Nu mă deranjează zvonurile potrivit cărora suntem echipe înfrăţite. Suntem înfrăţiţi în afara terenului, în teren nu există loc de prieteniia declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi se va disputa, sâmbătă, de la ora 16.00 pe Stadionul Municipal şi va fi transmisă de Look Plus TV şi Digi Sport 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *