Premii aduse de elevii botoșăneni de la olimpiadele naționale. Vezi care!

elevi fara fataMai mulți elevi botoșăneni s-au întors cu premii de la olimpiadele naționale, potrivit Inspectoratului Școlar Județean. La etapa națională a Olimpiadei de Istoria și tradițiile romilor, doi elevi de la Colegiul național ”Mihai Eminescu” au obținut premiul I. Este vorba de Cobzariu Roxana Ștefania și Cobzariu Octavian Dumitru. Și la Olimpiada națională interdisciplinară Științele pământului s-a obținut o mențiune specială de Ioana Pânzariu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. La Olimpiada de astronomie și astrofizică au obținut premii Cosmin Budeanu, de la Liceul ”Regina Maria” Dorohoi-medalie de bronz și Cătălin Ruxandar-mențiune de onoare.

like facebookLa Olimpiada națională de socio-umane, eleva Gabriela Micuță-clasa XI-a, s-a întors cu premiul III la psihologie, în timp ce alte două premii au fost aduse la psihologie generală și psihopedagogie specială.

Două mențiuni speciale au mai fost obținute la Olimpiada națională de geografie de elevii Dragoș Viziteu, de la Școala ”Gr.Antipa” și Alma Iuliana Grosu, de la Colegiul național ”Mihai Eminescu”.

La istorie, Corina Popovici – Colegiul National „Mihai Eminescu” – clasa a X-a  – Premiul III și Alexandru Chira – Colegiul National „Mihai Eminescu” Botosani – clasa a VIII-a  -Menţiune.

La Olimpiada națională de neogreacă și limbi clasice s-au obținut următoarele premii: Albotă D. Eleftherios Konstantinos, de la Seminarul Teologic Botoșani-mențiune limba neogreacă, Irimia D. M. Erika, de la Școala 10 Botoșani-mențiune limba neogreacă și Ivaşcă Diana Ionela, de la Liceul Teoretic ”N.Iorga”-premiu special-limba latină.

La Olimpiada Națională de Chimie s-au obținut mențiune specială:  – Roșca M. Ștefania, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani și  – Brumă  M. Georgiana  Iuliana, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani.

Vezi aici rezultatele obținute la disciplinele tehnologii!

Vezi aici rezultate Olimpiada nationala de Arte!

Vezi aici rezultate limbi moderne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *