Drumuri speciale pentru politicieni

drumuri comuna Mihai EminescuStatutul de ales local într-o comună botoşăneană înseamnă şi avantajul de a beneficia de atributele modernităţii înaintea comunităţii.

Se întâmplă la Cătămărăşti Deal, acolo unde un drum de pământ a fost betonat fix cât ţine gardul casei lui Constantin Grigoroşcuţă, membru al Consiliului Local Mihai Eminescu, dar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) de la Nova Apaserv. Concret, lucrările realizate prin dispoziţia Primăriei Mihai Eminescu au inclus două străzi la intersecţia cărora se găseşte imobilul consilierului. Una a fost betonată integral, însă pe cealaltă stratul de beton se întinde doar pe câteva zeci de metri, de-a lungul gardului alesului local, terminându-se la trei centimetri de hotarul cu vecinul consilierului.

O problemă reclamată de vecinii consilierului este că joi, când s-au făcut lucrările de betonare, circulaţia a fost interzisă, oamenii fiind obligaţi să înconjoare pe o stradă paralelă şi să treacă prin grădina unui vecin. „Domnul Grigoroşcuţă şi-a asfaltat 60 de metri, în dreptul locuinţei pe care o deţine în satul Cătămărăşti Deal. Totul pe cheltuiala Primăriei, adică pe banii noştri, din taxele şi impozitele plătite de noi”, semnala unul dintre vecinii alesului local.

Primăriţa refuză să comenteze

 

Explicaţia lui Constantin Grigoroşcuţă este năucitoare, alesul local susţinând că lucrările vor continua şi pe restul de drum atunci când Primăria va avea bani. „S-au terminat banii şi numai atât s-a putut pune beton”, susţine Constantin Grigoroşcuţă. Mai mult, alesul local liberal susţine că proiectul implementat de Primăria Mihai Eminescu a fost respectat întocmai.

Deloc de înţeles a fost reacţia Anetei Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, oficialul refuzând orice contact cu presa sau emiterea unui punct de vedere faţă de problema sătenilor din Cătămărăşti.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *