Buget insuficient pentru organizarea Zilelor municipiului

zilele municipiului 19 aprilie 2013Manifestările prilejuite de Zilele municipiului Botoșani nu vor mai fi organizate de firma din Iași. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat, luni, că programul spectacolelor nu a fost încă definitivat și că ar mai fi necesari 20.000 lei, pe lângă cei 25.000 alocați din bugetul local, pentru ca pe scenă să urce și artiști renumiți.

like facebookAm făcut toate demersurile să fac acest eveniment cu firma din Iași, care ne-a lăsat baltă cu trei zile înainte de eveniment. Nu pot să să spun încă numele artiștilor, pentru că nu am o certitudine. Sunt condiționat de sumele pe care le primim strict din sponsorizări, sume care sunt la un nivel foarte mic. Pe măsură ce vom avea sumele în buget, putem semna contracte”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani, care și-a manifestat nemulțumirea față de atitudinea consilierilor PNL de a aloca doar jumătate din suma prinsă inițial în buget pentru acest eveniment, 25.000 lei față de 50.000 lei.

Acesta este respectul pe care îl arată PNL cetățenilor acestui oraș. Acesta a fost scopul: să taie finanțarea pentru eveniment, spunând ulterior că a fost unul nereușit”, a adăugat Andrei.

Dacă reprezentanții Primăriei vor reuși să strângă cei 20.000 lei, atunci vor ajunge la Botoșani Akcent, Lidia Buble, Maxim şi Mondy Colour.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *