Florin Ţurcanu în război total cu Gheorghe Sorescu: Unul dintre noi va ajunge jos!

sorescu si turcanuFlorin Ţurcanu a organizat o masă festivă, vineri după amiază, la restaurantul Rediu cu acest prilej luându-şi rămas bun de la foştii colegi de partid. La acţiune au luat parte aproximativ 90 de persoane, preşedinţi de organizaţii, primari şi parlamentari, mai puţin Gheorghe Sorescu.

like facebookLipsa lui Gheorghe Sorescu a fost una premeditată, Florin Ţurcanu aducându-i acuze grave în cadrul discursurilor ce le-a ţinut în faţa liberalilor. Acesta a menţionat că l-a ajutat mult pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, însă acesta din urmă a ajuns să îl jignească.

Potrivit unor surse, Ţurcanu a precizat că în momentul în care a fost condamnat a avut o discuţie cu Sorescu, în cadrul căreia cel din urmă i-a cerut să se retragă de la conducerea CJ şi din fruntea PNL. Cum decizia de suspendare din funcţie nu fusese dată, Ţurcanu a refuzat, iar Sorescu a bătut cu pumnul în masă jignind familia Ţurcanu. Acum a venit rândul fostului preşedinte să îl jignească, dar în public, pe predecesorul său. Mai mult decât atât, acesta a spus că nu se lasă până unul din ei nu va ajunge „jos”.

Fratele său, Mihai Ţurcanu, a ţinut, la rândul său, un discurs în care a precizat că numirea sa în funcţia de preşedinte al PNL era doar o propunere şi a venit ca urmare a faptului că deţinea cea mai importantă funcţie, cea de europarlamentar. Acesta le-a transmis primarilor că îi va sprijini şi îi invită pe la Bruxelles.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *