VIDEO Protest în faţa sediului PSD şi a Prefecturii

protest obstea dracsani botosani3Un grup de aproximativ 20 de persoane protestează, vineri dimineaţă, în faţa sediului PSD şi al Prefecturii. Persoanele fac parte din Obştea Dracşani şi sunt nemulţumite că autorităţile şi parlamentarii PSD tergiversează punerea în posesie a 700 de hectare reprezentând luciu de apă.

like facebookProtestatarii susţin că 1500 de persoane au câştigat dreptul a intra în posesia celui mai mare iaz din Botoşani, însă de doi ani de zile se întârzie punerea în posesie. Oamenii îl acuză pe prefectul Macaleţi că nu ia măsurile necesare, în cadrul unei audienţe acesta le-a transmis că nu s-a terminat inventarierea luciului de apă de la nivelul judeţului.

În acelaşi timp, parlamentarii ar fi de aceeaşi parte cu actualul administrator al iazului.

” Suntem amânaţi de către Prefectura Botoşani şi Guvernul României prin prefect la restituierea iazului Dracşani pe vechiul amplasament conform legii. Trebuia pusă în aplicare de doi ani pentru că domnul Prefect a spus că nu s-a terminat inventarierea luciurilor de apă. Noi nu am cerut inventariere, am cerut iazul nostru. Vrem să obţinem hotărârea comisiei judeţene de punere în posesie a 700 de ha pe vechiul amplasament plus sediul fermei. Protestăm două ore în faţa PSD şi două ore la Prefectură”, a declarat Mihai Popa, preşedintele asociaţiei.

protest obstea dracsani botosani2protest obstea dracsani botosani1protest obstea dracsani botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *