Vezi programul filmelor la CineGrand în perioada 17-23 aprilie!

FB 17-23.04.2015Iubitorii de film din Botoşani au o gamă variată de producţii în săptămâna 17-23 aprilie la CineGrand.

like facebookCinematograful pune la dispoziţia clienţilor 17 filme, de la comedii şi acţiune până la animaţii.

Paul, Marele poliţist la Mall 2 este una dintre cele mai îndrăgite comedii lansate în acest an.

Fast and Furios 7 continuă să fie o atracţie pentru iubitorii de acţiune, iar una dintre cele mai aşteptaţi animaţii ale începutului de an rulează la Cine Grand.  Filmul home spune povestea unui grup de extratereştri care caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ.

Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.

Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc încălătoria vieţii lor.

Danny Collins este o producţie care îl aduce pe marile ecrane pe Al Pacino în povestea unui cântăreţ rock ce aflat la bătrâneţe descoperă că celebrul John Lennon i-a trimis lui Collins o scrisoare cu 40 de ani în urmă.  Eroul începe o emoţionantă călătorie care îi readuce aproape membrii familiei şi îl face să o ia din nou de la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *