Leo Grozavu: Nu putem să spunem că vine Ceahlăul şi ne tremură chiloţii

leo grozavu si andrei patache fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă că meciul cu Ceahlăul este unul dificil şi nu vrea ca elevii săi să îl considere unul câştigat înainte de fluierul arbitrului. Leo Grozavu a menţionat că oaspeţii au dat dovadă de forţă obţinând două vitorii din ultimile două deplasări, însă echipa locală este favorită prin poziţia din clasament şi faptul că meciul se dispută pe Stadionul Municipal.

like facebook„Va fi un meci greu pentru că ei sunt o echipă care au acumulat puncte în ultima perioadă. Ţinând cont că ei au câştigat ultimele două partide din deplasare nu cred că putem spune că Ceahlăul e o echipă dinainte învinsă. În acelaşi timp, nu putem să spunem că vine Ceahlăul şi ne tremură chiloţii. Va fi un meci dificil dar sunt convins că şi băieţii îşi dau seama că dificultatea lui poate veni din faptul că nu i-am trata serios sau am crede că suntem învingători înainte de a juca. Nu, asta în niciun caz. Indiferent cu cine jucăm trebuie să conştientizăm că toate meciurile sunt dificile. Dacă facem ceea ce ştim să facem, sunt convins că totul va fi în normalitate. E clar că suntem favoriţi, atât prin prisma faptului că jucăm pe teren propriu dar şi ţinând cont de ultimele rezultate şi locul ocupat în clasament”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi Ceahlăul Piatra Neamţ va avea loc sâmbătă de la ora 15:30 pe stadionul „Municipal” şi va fi transmisă de Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *