FOTO Preot botoşănean mort într-un accident rutier

constantin sandu preotUn preot originar din Botoşani a decedat, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier. Preotul misionar Constantin Sandu, de 32 de ani, slujea la o biserică din Republica Moldova de trei ani. Constantin Sandu a fost repatriat marţi, în satul natal Strahotin, comuna Dângeni şi va fi înmormântat joi.

like facebookBiroul de presă al Protopopiatului Edineţ şi Donduşeni a transmis un mesaj de condoleanţe familiei.

„Am aflat cu mare tristeţe de trecerea neaşteptată din această viaţă, în seara zilei de duminică, 29 martie 2015, a tânărului preot misionar Constantin Sandu, în vârstă de numai 32 de ani, care slujea de 3 ani românilor din Republica Moldova a Mitropoliei Basarabiei din cadrul Patriarhiei Române.
Atunci când viaţa unui tânăr preot este curmată atât de neaşteptat printr-un grav accident de circulaţie, trebuie să ne întărim în credinţă şi să sporim în rugăciune. Comunitatea îndurerată a creştinilor din parohia în care a slujit, toţi prietenii şi colaboratorii care l-au cunoscut şi apreciat de-a lungul anilor dau mărturie astăzi, prin gândul lor de rugăciune, pentru modul în care acest tânăr, vrednic preot, l-a slujit pe Hristos şi Biserica Sa, la un nivel cât mai duhovnicesc.
Condoleanţele noastre se îndreaptă către familia Părintelui, în deosebi către tânăra lui soţie, Loredana preoteasă şi mamă, tuturor enoriaşilor, prietenilor, transmiţându-le gândul gostru părintesc de mângâiere, compasiune şi întărire în faţa unei suferinţe atât de cumplite”, se arată în comunicatul biroului de presă al Protopopiatului Edineţ şi Donduşeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *