Zilele municipiului vor trebui organizate din sponsorizări. Vezi motivul!

marcel pavel zilele municipiului4Consilierii locali nu au fost de acord ca Zilele Municipiului Botoșani să fie organizate cu bani publici. Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local privind alocarea a 50.000 lei din bugetul local pentru organizarea acestui eveniment a fost respins. De asemenea, consilierii au criticat și data când au fost programate manifestările, respectiv 1,2 și 3 mai.
like facebookDe la Sfântul Gheorghe am ajuns la 1 Mai. Nu înţeleg de ce trebuie să facem această inversare. Eu ştiam că 1 Mai e Ziua Muncii, 2 Mai e Ziua Tineretului. Au alte semnificaţii în conştiinţa colectivă a cetăţenilor şi noi acum suprapunem de dragul a nu ştiu ce şi iar venim cu tentative de a lua bani din bugetul local. Asta dovedeşte iar o incompetenţă crasă. Eu unul nu voi susţine acest proiect şi nu mi se pare normal să tocăm bani publici pe 1 Mai, Ziua socialismului, a spus  Eugen Ţurcanu.
Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că cel mai probabil se va reveni cu un alt proiect de hotărâre într-o şedinţă de Consiliu Local extraordinară, iar în cazul în care consilierii se vor opune din nou se va încerca ca evenimentul să fie organizat din sponsorizări. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *